Werkrooster 2020

Mijn weekrooster is als volgt: Maandag en vrijdag zijn mijn vaste dagen in Dierenkliniek de Tweedelijn afdeling Zwolle; ik werk dus niet meer in Wilhelminaoord. Dinsdag en donderdag werk ik in Dierenziekenhuis Groningen. Op alle locaties voer ik dezelfde werkzaamheden uit alhoewel de nadruk wat verschilt bij de verschillende locaties. Ik merk bijvoorbeeld dat in Groningen het aandeel katten hoger is dan in Dierenkliniek de Tweede Lijn. Deze variatie maakt mijn werk nog leuker.

Officiële hartscreening bij honden en katten

Vanaf januari 2020 gaat de prijs van een hcm+pkd onderzoek per kat omhoog naar 143 euro. De prijs van een hcm onderzoek wordt 131 euro en de prijs voor een hartscreening bij de hond wordt 148,50 euro.

ESCCAP over import van (zwerf)honden uit het buitenland

Leaflet met informatie.

Holter ECG dexsmart

Sinds kort ben ik in het bezit van een eigen holter ecg ( 24 uursregistratie ecg). Ik maak gebruik van een zeer klein kastje dat wordt bevestigd op de borst van de hond of kat en gedurende 24 uur het ecg registreerd. Ik doe zelf de interpretatie. Het is vanaf nu dus mogelijk om op zeer korte termijn een holter ecg aan te vragen en te laten uitvoeren.

LICG Rashondengids online

Een goed verzorgde website met een schat aan informatie over veel hondenrassen. Klik hier voor een bezoek aan de Rashondengids website.

Endoscopie 

Voor een impressie van het endoscopie onderzoek dat ik uitvoer, klik hier

Lees hier de laatste nieuwsbrief.