COVID-19 Corona Virus en aanpassingen in de kliniek

Door de crisis met het Coronavirus zijn er aanpassingen in de werkwijze op de verschillende klinieken. Kijk voor de meest actuele informatie omtrent de aanpassingen bij dierenkliniek de tweedelijn hier. Kijk voor de actuele informatie omtrent de aanpassingen bij dierenziekenhuis Groningen hier.

Ik werk op dit moment op de volgende manier: U mag met 1 persoon met uw huisdier de spreekkamer betreden. Na het intake gesprek blijft uw huisdier bij mij en neemt u plaats in de wachtkamer. Samen met een assistente onderzoek ik uw dier. U komt weer terug voor het nabespreken van de bevindingen en het behandelplan.

Officiële hartscreening bij honden en katten

Vanaf januari 2020 is de prijs van een hcm+pkd onderzoek per kat omhoog gegaan naar 143 euro. De prijs van een hcm onderzoek is 131 euro en de prijs voor een hartscreening bij de hond is 148,50 euro.

In verband met het Coronavirus gelden dezelfde regels bij het hcm en pkd onderzoek. Na het intake gesprek laat u de kat of katten bij mij en neemt u plaats in de wachtkamer. Het hcm en pkd onderzoek voer ik uit samen met een assistente. Na het onderzoek komt u weer terug in de behandelkamer zodat de uitslag besproken kan worden. Daarna wordt het hcm en/of pkd certificaat in orde gemaakt.

ESCCAP over import van (zwerf)honden uit het buitenland

Leaflet met informatie.

Holter ECG dexsmart

Sinds kort ben ik in het bezit van een eigen holter ecg ( 24 uursregistratie ecg). Ik maak gebruik van een zeer klein kastje dat wordt bevestigd op de borst van de hond of kat en gedurende 24 uur het ecg registreerd. Ik doe zelf de interpretatie. Het is vanaf nu dus mogelijk om op zeer korte termijn een holter ecg aan te vragen en te laten uitvoeren.

LICG Rashondengids online

Een goed verzorgde website met een schat aan informatie over veel hondenrassen. Klik hier voor een bezoek aan de Rashondengids website.

Endoscopie 

Voor een impressie van het endoscopie onderzoek dat ik uitvoer, klik hier

Lees hier de laatste nieuwsbrief.