Waarvoor kunt u bij mij terecht?

Met mijn uitgebreide kennis van de inwendige ziekten kan ik u en uw huisdier in de meeste gevallen verder helpen! U kunt alleen na een doorverwijzing van uw eigen dierenarts bij mij terecht. Voor zaken zoals entingen, ontwormen, sterilisaties en castraties kunt u terecht bij uw eigen dierenarts. Voor erfelijk hartonderzoek kunt u zonder verwijzing een afspraak maken.

  • aanvullend onderzoek en behandeling van dieren met een onbegrepen ziektebeeld. Bijvoorbeeld problemen met de nieren of blaas, stofwisselingsziekten, maagdarmziekten en hartziekten.
  • hart- en buikecho’s inclusief echografie erfelijke hartaandoeningen.
  • endoscopisch onderzoek (inwendig onderzoek maag, darmen, blaas en luchtwegen).
  • een second opinion, bv. wanneer de klachten bij uw huisdier onbekend blijven.

Een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak of het inwinnen van meer informatie over een bepaald onderzoek of de kosten hiervan kunt u contact opnemen via het mobiele telefoonnummer 06-55740855. U kunt ook bellen met Dierenkliniek de Tweede Lijn of Dierenziekenhuis Groningen om een afspraak te maken.
Ik maak gebruik van de faciliteiten en assistentie van de kliniek waar ik werk en volg de werkwijze die gebruikelijk is voor deze kliniek. Het consult en onderzoek worden direct afgerekend aan de balie. Bij dierenkliniek de Tweede Lijn ontvangt u een factuur via Famed. Uw dierenarts ontvangt dezelfde dag nog een verslag met de bevindingen tijdens het onderzoek en het behandelplan.

Behandelplan

In de meeste gevallen start ik met een behandeling in afwachting van uitslagen van aanvullend bloedonderzoek, histologisch onderzoek of bacteriologisch onderzoek. Ik geef in dat geval voor ongeveer 10 dagen medicatie mee zodat het behandelplan nog aangepast kan worden nadat alle uitslagen binnen zijn. Voor het vervolg van de behandeling vraag ik u om de rest van de medicatie bij uw eigen dierenarts op te halen.

Optimale zorg

Het is mijn doel om samen met u en uw eigen dierenarts, uw geliefde huisdier optimaal te kunnen helpen. Voor mij staat een snelle diagnostiek en behandeling op de eerste plaats. Ook vind ik een goede communicatie essentieel. Ik zorg voor een duidelijke uitleg en informeer u van te voren over de te verwachten kosten. Uw eigen dierenarts wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ook na thuiskomst van uw huisdier houd ik contact met u om, zo nodig, de behandeling bij te sturen.

Doorverwijzing of second opinion.

Ik werk uitsluitend op basis van een doorverwijzing of second opinion. Voor algemene zaken zoals entingen, sterilisatie en castratie kunt u bij uw eigen dierenarts terecht.

Slapende kat