Afspraak na doorverwijzing

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met:
Diergeneeskundig Centrum Hopmans in Roden, telefoonnummer 050 – 501 55 00
Dierenziekenhuis Groningen in Groningen stad, telefoonnummer 050 – 526 32 55 
Geeft u daarbij duidelijk aan waarvoor u komt, zodat ik voldoende tijd voor u kan reserveren en uw bezoek goed kan voorbereiden.
Kijk hier voor het adres van de klinieken en de dagen dat ik daar aanwezig ben.

Voor het maken van een afspraak heeft u een verwijzing nodig van uw dierenarts. In de verwijsbrief staan alle gegevens en de ziektegeschiedenis van uw dier vermeld. Uw dierenarts kan deze verwijzing naar mij toe mailen.
Voor een officieel onderzoek in verband met de fokkerij kunt u zonder verwijzing een afspraak maken.

Voor overleg of informatie over de kosten mag u mij ook rechtstreeks bellen of appen op 06-55740855. Ik kan niet altijd de telefoon opnemen, maar als u een bericht inspreekt, probeer ik u nog dezelfde dag terug te bellen.

Ik maak gebruik van de faciliteiten en assistentie van de kliniek waar ik werk en volg de werkwijze die gebruikelijk is voor deze kliniek. Het consult en onderzoek worden bij beide klinieken direct afgerekend aan de balie. Uw dierenarts ontvangt in de meeste gevallen dezelfde dag nog een verslag met de bevindingen tijdens het onderzoek en het behandelplan.

Hieronder vindt u van de verschillende onderzoeken specifieke informatie. Hierin staat of uw huisdier nuchter moet zijn en wat u mee dient te nemen voor een afspraak. Als u op één van de buttons klikt opent in een nieuw tabblad de adviesbrief.

Behandelplan

In de meeste gevallen start ik met een kortdurende behandeling in afwachting van uitslagen van aanvullend bloedonderzoek, weefselonderzoek of bacteriologisch onderzoek. Ik geef in dat geval voor ongeveer 10 dagen medicatie mee zodat het behandeling nog aangepast kan worden nadat alle uitslagen binnen zijn. Op deze manier blijft u thuis niet met onnodig veel medicijnen zitten. Voor het vervolg van de behandeling vraag ik u om de rest van de medicatie bij uw eigen dierenarts op te halen.

Optimale zorg

Het is mijn doel om samen met u en uw eigen dierenarts, uw huisdier optimaal te helpen. Voor mij staat een snelle diagnostiek en behandeling op de eerste plaats. Ook vind ik een goede communicatie essentieel. Ik zorg voor een duidelijke uitleg en informeer u van te voren over de te verwachten kosten. Ik houd uw eigen dierenarts voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook na thuiskomst van uw huisdier houd ik contact met u om, zo nodig, de behandeling bij te sturen.

Doorverwijzing of second opinion.

Ik werk uitsluitend op basis van een doorverwijzing of second opinion. Voor algemene zaken zoals entingen, sterilisatie en castratie kunt u bij uw eigen dierenarts terecht.

Slapende kat