Afspraak na doorverwijzing

Voor het maken van een afspraak heeft u een verwijzing nodig van uw dierenarts. In de verwijsbrief staan alle gegevens en de ziektegeschiedenis van uw dier vermeld. Uw dierenarts kan deze verwijzing naar mij toe mailen. Voor een officieel onderzoek in verband met de fokkerij kunt u zonder verwijzing een afspraak maken.

Hieronder vindt u van de verschillende onderzoeken specifieke informatie. Hierin staat of uw huisdier nuchter moet zijn en wat u mee dient te nemen voor een afspraak.
Als u op één van de buttons klikt opent in een nieuw tabblad de adviesbrief.

Voor het maken van een afspraak of het inwinnen van meer informatie over een bepaald onderzoek of de kosten hiervan kunt u contact opnemen via het mobiele telefoonnummer 06-55740855. U kunt ook bellen met Dierenkliniek de Tweede Lijn of Dierenziekenhuis Groningen om een afspraak te maken.

Ik maak gebruik van de faciliteiten en assistentie van de kliniek waar ik werk en volg de werkwijze die gebruikelijk is voor deze kliniek. Het consult en onderzoek worden bij beide klinieken direct afgerekend aan de balie. Uw dierenarts ontvangt in de meeste gevallen dezelfde dag nog een verslag met de bevindingen tijdens het onderzoek en het behandelplan.

Behandelplan

In de meeste gevallen start ik met een kortdurende behandeling in afwachting van uitslagen van aanvullend bloedonderzoek, weefselonderzoek of bacteriologisch onderzoek. Ik geef in dat geval voor ongeveer 10 dagen medicatie mee zodat het behandeling nog aangepast kan worden nadat alle uitslagen binnen zijn. Op deze manier blijft u thuis niet met onnodig veel medicijnen zitten. Voor het vervolg van de behandeling vraag ik u om de rest van de medicatie bij uw eigen dierenarts op te halen.

Optimale zorg

Het is mijn doel om samen met u en uw eigen dierenarts, uw geliefde huisdier optimaal te kunnen helpen. Voor mij staat een snelle diagnostiek en behandeling op de eerste plaats. Ook vind ik een goede communicatie essentieel. Ik zorg voor een duidelijke uitleg en informeer u van te voren over de te verwachten kosten. Uw eigen dierenarts wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ook na thuiskomst van uw huisdier houd ik contact met u om, zo nodig, de behandeling bij te sturen.

Doorverwijzing of second opinion.

Ik werk uitsluitend op basis van een doorverwijzing of second opinion. Voor algemene zaken zoals entingen, sterilisatie en castratie kunt u bij uw eigen dierenarts terecht.

Slapende kat