Nieuws

Nieuw werkrooster
Mijn weekrooster is per mei 2019 weer iets veranderd. Maandag en vrijdag zijn mijn vaste dagen in Dierenkliniek de Tweedelijn; zowel Zwolle en Wilhelminaoord. Dinsdag en donderdag werk ik in Dierenziekenhuis Groningen. Nieuw is dat ik nu ook iedere woensdagochtend in Dierenziekenhuis Drachten werk. Op alle locaties voer ik dezelfde werkzaamheden uit alhoewel de nadruk wat verschilt bij de verschillende locaties. Ik merk bijvoorbeeld dat in Groningen het aandeel katten hoger is dan in Dierenkliniek de Tweede Lijn en Dierenziekenhuis Drachten. Deze variatie maakt mijn werk nog leuker.

Officiële hartscreening bij honden en katten
Vanaf juni 2019 gaat de prijs van een hcm+pkd onderzoek per kat omhoog naar 148,50 euro. Ook de prijs voor een hartscreening bij de hond wordt 148,50 euro.

ESCCAP over import van (zwerf)honden uit het buitenland
Leaflet met informatie.


Bezoek aan Zeehondencrèche Pieterburen voor een buikecho en een neusonderzoek bij verschillende zeehonden.

Holter ECG dexsmart
Sinds kort ben ik in het bezit van een eigen holter ecg ( 24 uursregistratie ecg). Ik maak gebruik van een zeer klein kastje dat wordt bevestigd op de borst van de hond of kat en gedurende 24 uur het ecg registreerd. Ik doe zelf de interpretatie. Het is vanaf nu dus mogelijk om op zeer korte termijn een holter ecg aan te vragen en te laten uitvoeren.

LICG Rashondengids online
Een goed verzorgde website met een schat aan informatie over veel hondenrassen. Klik hier voor een bezoek aan deze website.

Echocursus op Maat Voor informatie over de basis echocursus abdomen en cardiologie die ik kan aanbieden, klik hier.

Endoscopie Voor een impressie van het endoscopie onderzoek dat ik uitvoer: foto's

Lees hier de laatste nieuwsbrief.

<
contact opnemen:    0655740855 06 55 74 08 55    email info@dierenartsjonker.nl           Aanmelden Nieuwsbrief