Nieuws

Nieuwe locatie Anicura de Tweede Lijn in Zwolle
Sinds begin september 2018 is de tweede locatie van dierenkliniek Anicura de Tweede Lijn (Zwolle) in gebruik genomen. Het adres is Meenteweg 24a in Zwolle. Omdat ik enige verwarring bespeur wil ik benadrukken dat de locatie Wilhelminaoord gewoon open blijft. De twee locaties fungeren als 1 kliniek met een gezamenlijke spoeddienst. Iedere woensdag en vrijdag werk ik in Wilhelminaoor en op de donderdag werk ik samen met Jenny Buijtels in Zwolle. Jenny werkt iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in Zwolle.

Lid van het Collegium Cardiologicum en Pawpeds
Sinds juli 2018 sta ik ook genoemd op de onderzoekslijst van Pawpeds. Dit betekent dat ik officiële echografische hartonderzoeken mag uitvoeren voor fok-technische doeleinden bij honden en katten. Ook op de lijst van Rasclub Maine Coon wordt ik genoemd.


Bezoek aan Zeehondencrèche Pieterburen voor een buikecho en een neusonderzoek bij verschillende zeehonden.

Holter ECG dexsmart
Sinds kort ben ik in het bezit van een eigen holter ecg ( 24 uursregistratie ecg). Ik maak gebruik van een zeer klein kastje dat wordt bevestigd op de borst van de hond of kat en gedurende 24 uur het ecg registreerd. Ik doe zelf de interpretatie. Het is vanaf nu dus mogelijk om op zeer korte termijn een holter ecg aan te vragen en te laten uitvoeren.

LICG Rashondengids online
Een goed verzorgde website met een schat aan informatie over veel hondenrassen. Klik hier voor een bezoek aan deze website.

Echocursus op Maat Voor informatie over de basis echocursus abdomen en cardiologie die ik kan aanbieden, klik hier.

Endoscopie Voor een impressie van het endoscopie onderzoek dat ik uitvoer: foto's

Lees hier de laatste nieuwsbrief.

<
contact opnemen:    0655740855 06 55 74 08 55    email info@dierenartsjonker.nl           Aanmelden Nieuwsbrief